Live: Wat kondigt Apple vandaag allemaal aan? Keynote 9 maart

maandag, 09 maart 2015. Geplaatst in Smartphone . Aantal keer bekeken 441

Live: Wat kondigt Apple vandaag allemaal aan? Keynote 9 maart

We proberen alles zo kort mogelijk samen te vatten. Hou onze pagina in de gaten (refresh) voor de laatste updates.

 

19:25 IOS8.2 is vanaf vandaag beschikbaar. Zonder IOS 8.2 is het niet mogelijk de iWatch te combineren met je iDevices.

19:20 De Gouden AppleWatch kost $10.000. Ja, die denken dat iedereen rijk is.

19:15 Apple Watch krijgt drie versies: Sport-model van 38mm voor $349 en $399 voor de grotere versie van 42mm. De standaard versie is gemaakt van staal en is verkrijgbaar in twee kleuren; normale staalkleur of spacezwart. De spacezwart krijgt een extra beschermlaagje dat versterkt is met diamant. De 38mm kost tussen $549 en $1049 en de 42mm kost tussen $549 en $1099. De derde versie Gouden iWatch volgt.

Wat zijn aanbiedersinstellingen?

maandag, 08 december 2014. Geplaatst in Smartphone . Aantal keer bekeken 1038

Om de zoveel tijd vraagt de iPhone of iPad met simkaart ingang (wifi+ cellular) of je een update voor de aanbiedersinstelling wil installeren. Wat houden deze aanbiedersinstellingen (carrier updates) exact in? In dit artikel zullen we dat kort maar krachtig toelichten.

 

Introductie

De updates voor de aanbiedersinstellingen zijn niet afkomstig van Apple zelf. Deze zijn afkomstig van je provider. In deze instellingen staat hoe de iPhone moet communiceren met het netwerk van de provider. Denk aan de bekende providers als KPN, T-mobile, Vodafone, etc.. Soms zijn er aanpassingen waardoor je automatisch een update melding (pop-up) krijgt. Het komt wel eens voor dat je deze niet op je beginscherm krijgt maar pas als je Instellingen --> Algemeen --> Info opent. Bij het bevestigen veranderd er niets op je scherm. De updates zijn zo klein dat het ze heel snel geïnstalleerd worden. Je hoeft verder niets te doen. Opnieuw starten raden we wel altijd aan.

Jailbreak IOS8 (8.01, 8.02 en 8.1)

Written by Oguz Copel donderdag, 23 oktober 2014. Geplaatst in Smartphone . Aantal keer bekeken 2696

Jailbreak IOS8 (8.01, 8.02 en 8.1)

Wat is een jailbreak 

Letterlijk vertaald betekend het gevangenisuitbraak. Uiteraard spreken we hier in context van IOS van Apple en niet in context van een gevangenis. We bedoelen er dus eerder openmaken van software mee. IOS is de benaming van het softwarepakket dat Apple gebruikt voor haar iPhone, Ipad, Ipod en Apple TV. Wij als eindgebruikers kunnen onze iDevices (verzamelnaam voor Apple producten) gebruiken binnen het vastgestelde kader van deze IOS. Een voorbeeld is dat het bel-knopje groen is en het ophang-knopje rood is. Wij kunnen dit normaal gesproken niet aanpassen. Wel overige instellingen of applicaties die zich bevinden in de instellingen app of apps in de of Appstore. Als we terugkeren naar jailbreak verbreden we de kaders van IOS. 

Contacteer ons voor een garante jailbreak voor maar €20!