SEO

SEO staat voor Search Enginge Optimal wat vertaald wordt als Zoekmachineoptimalisatie. Websites kunnen heel mooi worden ontworpen. Wat men vaak vergeet is dat het doel van een website, naast het feit dat het er goed uit moet zien passend bij het doelgroep, goed gevonden moet worden. Wij hebben ons gespecialiseerd hierin en bieden u een het SEO-pakket zodat u goed gevonden kunt worden door uw doelgroep. Het SEO-pakket duurt een maand lang en u bepaald welke maanden u weer gebruik wilt maken van dit pakket. Het leuke ervan is dat u het geld meer dan dubbel terugverdiend doordat uw klantenkring wordt vergroot.

 

U krijg van ons ook een Google Analytics account. Hiermee kunt u op uw computer of smartphone bijhouden hoeveel bezoekers er momenteel online zijn, welke pagina's worden bezocht, hoe lang een pagina wordt bezocht en hoe de bezoekers uw website hebben gevonden.

 

Veel gestelde vragen

 

Hoe werkt SEO?

Een SEO pakket duurt één maand (30 dagen). Gedurende 30 dagen zorgen wij ervoor dat u hoger staat op Google en overige zoekmachines. D.w.z. dat u beter wordt gevonden en dus meer klanten krijgt. U bent nergens aan verbonden. Na een maand kiest u ervoor of u weer een maand gebruikt wilt maken van onze SEO dienst of dat u eventueel op een later tijdstip ons weer wilt inschakelen.

Hoe hoog kom ik op Google?

Wij doen ons best om u op nummer 1 op Google te plaatsen. U komt na de betaalde advertenties (2 of 3 op Google) gelijk als eerste in de lijst. Omdat in bepaalde branches veel oppositie is kost het ons soms iets meer moeite om u z.s.m. op nummer 1 te plaatsen.

Onder welke termen ben ik te vinden?

Onder welke termen ben ik te vinden?}

Heeft u termen waarvan u wilt dat we ons op concentreren? Dat kan. Wel bieden wij kosteloos de optie om te kijken naar vaak gebruikte zoektermen in uw branche. We bespreken deze termen en kiezen welke prominent zijn en focussen ons hierop.

Ben ik ergens aan verbonden?

Nee, u bent nergens aan verbonden. U bepaalt zelf wanneer u ons inschakelt voor SEO. Wij verlengen niets automatisch. Schakelt u ons voor een maand in? Dan vragen wij de laatste week of u nog een maand gebruik wilt maken van onze dienst.}