Vertalen

Binnenkort meer..

Heeft u een vertaling nodig van bijv. een programma of een app? Wij vertalen wat u van ons vraagt. De volgende talen beheersen wij: Nederlands, Turks, EngelsArabisch en Japans.

 

Nederlands

Soms komt het wel eens voor dat een website of een flyer een tekst nodig heeft. Copel bied Vertalen als dienst en schrijft u in het Nederlands een passende tekst welke ook nog eens is geoptimaliseerd aan Google en overige zoekmachines. Voor meer informatie over specifieke tekst voor websites zie ook SEO. Het kan ook zijn dat u een app of een programma heeft dat vertaald moet worden naar of van het Nederlands. Ook hiervoor kunt u ons inschakelen.

 

Turks
Heeft u een app of programma dat vertaald moet worden vanuit het Nederlands, Engels of andere taal naar het Turks? Wij helpen u graag.

 

Engels
Heeft u een app of programma dat vertaald moet worden vanuit het Nederlands of een andere taal naar het Engels? Wij helpen u graag.

 

Arabisch
Heeft u een app of programma dat vertaald moet worden vanuit het Nederlands, Engels of andere taal naar het Arabisch? Wij helpen u graag.

 

Japans
Heeft u een app of programma dat vertaald moet worden vanuit het Nederlands, Engels of andere taal naar het Japans? Wij helpen u graag.

 

 

                       Nederlands  Türkçe  English  Arabiyya

Tags: apple vertalen translate nederlands dutch hollandaca hollandiyya turks turkce turkisch turkiyya engels ingilizce englisch ingliziyya arabisch arapca arabca arabic arabiyya japans japonca japanese djaboeniyya programma program