Webdesign

Webdesign

Ook voor een website bent u bij ons op het juiste adres als zowel zakelijk als particulier student. Gebruik makend van uw ideeën en wensen maken wij een plan en werken dit uit. Zodra deze zijn verwerkt nemen wij contact met u op om de website te beoordelen. Wij vinden het belangrijk dat de website volgens uw eigen richtlijnen is opgemaakt. Is de website naar wens dan kan deze online geplaatst worden. Selecteert u uit de zakelijk of studenten particulier pakket. Voor beide pakketten bieden wij een extra SEO (Search Engine Optimization). 

 

 

Zie ook onze portfolio                                 

 

Zakelijk

Zakelijk

Studentenportfolio

       Studenten

SEO

SEO

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf? Dan bent u op het juiste adres. Wij bieden professionele zakelijke websites voor extreem lage prijzen. Al vanaf €250. Meer.. Heb je een portfolio nodig voor bijvoorbeeld je studie? Of wil je al je werk, foto's, etc. vastleggen op een website? Nu vanaf €50 al een perfecte portfolio. Meer.. Heeft u al een website en wilt u dat deze website goed gevonden wordt door Google en overige zoekprogramma's? Hier ziet u wat wij kunnen betekenen voor u. Meer..

 

 

 

Wat bieden wij:

Joomla & Wordpress

Joomla & Wordpress

Wij maken vaak gebruik van een zogehete CMS-systeem. D.w.z. dat u simpel kunt inloggen en eigen tekst zelf kunt aanpassen zonder dat u ons hierover hoeft te contacteren.

Cross-browser Support

Cross-browser Support

De websites die wij ontwerpen zijn op alle browsers beschikbaar. Wij zorgen ervoor dat uw website niet anders uitziet op een andere computer en/of browser.

Responsief

Responsief

Met de groei van Tablets en Smartphones is het gebruik van surfen op het net ook veranderd. Onze websies werken perfect op alle toestellen exact zoals u wilt.

Snel

Snel

Toen internet net thuis kwam was het moeilijk te praten over snelheid. Nu internet eindelijk snel is zitten er soms websites tussen die langzaam zijn. Wij maken onze websites supersnel.

Modern

Modern

Velen zegt het niet veel als we spreken over html5 of css3. Kort gezegd gebruiken wij moderne computertalen waardoor we ontzettend veel opties bieden!

Conclusie

Weinig betalen voor een professionele website en zelf aanpassen zonder enige computerkennis. Snel en passend op iedere toestel. Cope Design tot uw dienst!